Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Ben je verwijzer of onderwijsprofessional en heb je een vraag of wil je advies? Dagelijks is er een gedragswetenschapper bij Jarabee bereikbaar via 0900 - 527 22 33 (tussen 12.00-17.00 uur) voor vragen of advies over een casus. 

Als hulpverlener in de jeugdzorg, medewerker van een CJG of een wijkteam en als huisarts, jeugdarts, kinderarts etc. heb je soms behoefte om te overleggen over een casus. Die behoefte kun je als intern begeleider, zorgcoördinator, gedragswetenschapper, onderwijsconsulent etc. ook hebben. Wat is in deze situatie nodig? Wat is de beste oplossing voor dit kind en door welke instelling moet het geholpen worden? Welke ondersteuning is passend voor de hulpvraag? Wij helpen je graag een antwoord te formuleren op deze vragen. Bel voor overleg of advies naar 0900 - 527 22 33. Zij kunnen je in contact brengen met een gedragswetenschapper.

Gespecialiseerde ondersteuning

Gespecialiseerde ondersteuning bij opgroeien en opvoeden, dat is de kracht van Jarabee. Ben je benieuwd op welke terreinen de ondersteuning van Jarabee zich bevindt? Lees hier meer over ons behandelaanbod.

Aanmelden bij Jarabee

Wijkteams, lokale regisseurs of toegangswerkers, jeugdartsen, huisartsen of medisch specialisten kunnen cliënten op drie manieren aanmelden bij Jarabee: 
- voor spoedzorg via 085 484 62 48
- telefonisch, via 0900 - 527 22 33 (van maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 17.00 uur)
- direct, via een webformulier (tijdelijk niet beschikbaar)