Aanmelden

Behandelaanbod Jarabee

Hieronder vind je het standaard behandelaanbod. Wil je een totaaloverzicht, bekijk dan de samenvatting van ons gehele aanbod. Voor dit behandelaanbod heeft Jarabee een overeenkomst afgesloten met de Twentse gemeenten via het Twents Model. Bekijk hier een uitleg over het Twents Model.

Jarabee streeft er naar samen met het gezin en de regisseur van de gemeente in de afstemmingsfase de doelen en de te behalen resultaten vast te stellen. Samen met het gezin en de regisseur zullen vervolgens afspraken worden gemaakt over de duur van het hulpverleningstraject, de intensiteit van de ingezette interventie en het gebruik van noodzakelijke voorzieningen.


Andere zorgvragen? 

Naast het hieronder beschreven behandelaanbod kunnen we ook maatwerk bieden.  Neem daarvoor contact met ons op via 0900 - 527 22 33.

Gecontracteerde zorg Achterhoek

In de Achterhoek bestaat het behandelaanbod van Jarabee uit pleegzorg en gezinshuizen. Dit leveren we in de gemeenten: Aalten, Berkelland, Oost –Gelre en Winterswijk.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram