Aanmelden

Werken of stage bij Jarabee 

Zoals we met de wensen en talenten van kinderen rekening houden, doen we dat ook met die van medewerkers. Ontwikkeling en loopbaanplanning vinden we belangrijk. We ondersteunen medewerkers met opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden en we zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om het werk te verbeteren en om nieuwe methodes te ontwikkelen.

Vacatures

Toezichthouder Raad van Toezicht

Psychomotorisch therapeut (24-36 uur)

Speltherapeut (uren in overleg)

Pleegzorgbegeleiders (29-36 uur)

Gedragswetenschapper (24-32 uur)

GZ-psycholoog/orthopedagoog generalist (24-36 uur)

Ambulant hulpverlener Spoedzorg (28-36 uur)

Pedagogisch medewerker B (28-36 uur)

Ambulant gezinshulpverlener GRIP  (24-28 uur)

Ambulant hulpverlener - ouderschap bij scheiding (24 - 32 uur)

Jeugdzorgwerker C (28-36 uur)

Ontwikkelingsmogelijkheden

We geven de professionele ontwikkelingsmogelijkheden vorm in een innovatieve en inspirerende leeromgeving, namelijk: de Jarabee Academie. In de Academie vinden onze medewerkers alle tools die ze nodig hebben in hun ontwikkeling richting 'de nieuwe jeugdzorgprofessional'. De medewerkers van Jarabee zijn sinds 2013 geregistreerd in het beroepsregister Jeugdzorg. Jaarlijks halen zij accreditatiepunten om hun vakkennis actueel te houden. Arbeidsvoorwaarden en salariëring van Jarabee zijn conform de CAO Jeugdzorg. Daarnaast bieden wij de Meerkeuzeregeling. Daarin kun je een deel van bestaande arbeidsvoorwaarden ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden. Ook heeft Jarabee afspraken met diverse verzekeringsmaatschappijen gemaakt, zodat je daar een collectiviteitskorting kunt krijgen.

“Ik vind het waanzinnig gaaf hoe ik de ruimte krijg om vanuit mijn inhoudelijke visie te zeggen: dít is nodig voor pleegzorg. Binnen de kaders die ik krijg mag ik alles uitzetten wat ik van belang vind voor de gezinnen.” 
Evie
Gedragswetenschapper bij Pleegzorg

Zij-instromen of herintreden?

Ben je geïnteresseerd in het werk in de Jeugdzorg en heb je een HSAO/HBO-diploma, maar niet het juiste uitstroomprofiel/opleiding? Je kunt een mail sturen naar PenO@jarabee.nl. Dan kunnen we samen kijken of een - door ons vergoed -  praktijkprogramma van 1,5 jaar een mogelijkheid is om zo je SKJ-registratie te behalen.

Stage of afstuderen bij Jarabee?

We hebben meerdere stageplaatsen in de aanbieding. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Jarabee biedt studenten ook de mogelijkheid een afstudeeronderzoek te doen. Hierin werken wij nauw samen met Saxion Hogeschool. Heb je een onderzoeksvraag, mail dan je verzoek naar onze onderzoekscoördinator (afstuderen@jarabee.nl). Houd er rekening mee dat je je verzoek ruim op tijd doet, zodat we je vraag binnen de organisatie kunnen uitzetten.

 

"Het leukste aan mijn werk als is: zien hoe ontzettend veel expertise en inzet er is bij alle hulpverleners. En natuurlijk gewoon heel mooi werk doen!"
Liesbeth
Gedragswetenschapper bij Ambulante Hulpverlening
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram