Aanmelden
0808-0404

Vakmanschap is meesterschap

Het Expertisecentrum Jeugdzorg Twente organiseert op dinsdagmiddag 16 april de inspiratiemiddag 'Vakmanschap is Meesterschap'. Tijdens deze middag versterk je, je als professional in doen en laten, kennis en kunde. Volg bijvoorbeeld een workshop van Intermetzo over Suïcide preventie of ervaar wat Video Interactiebegeleiding kan opleveren.

De inspiratiemiddag is bedoeld voor uitvoerende professionals in de gezondheidszorg en jeugdzorg, docenten en studenten van opleidingen om inspiratie op te doen, mee te denken, te discussiëren en collega's te ontmoeten.

Laat je inspireren door de verschillende thema's die worden verzorgd door professionals vanuit Intermetzo, Ambiq, Saxion, Wijkracht, de BPSW en Jarabee. Je ontvangt informatie, je kunt met andere collega’s casuïstiek ter discussie te stellen en interessante workshops volgen.

Update 12 april 2019

De inspiratiemiddag wordt uitgesteld naar begin 2020. Er komt een nieuwe datum, zodra die bekend is zullen we die melden. De mensen die zich hebben aangemeld krijgen persoonlijk bericht.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram