Aanmelden
0707-0606

Pleeggezinnen in 't zonnetje tijdens pleegzorgdag

Ruim 1700 pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen van pleegouders genoten zaterdag 4 juni van een ontspannen dagje uit in het Avonturenpark Hellendoorn.

Om alle pleeggezinnen in Overijssel te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid organiseerde Jarabee, samen met Trias en Pactum, een regionale pleegzorgdag. Naast een dagje genieten van de achtbanen, wildwaterbaan en ‘het slidepark’, was er ook volop ruimte voor ontmoeting met andere pleeggezinnen.

‘Het was een heerlijke dag. Bijzonder om onze pleegzoon, die we twee jaar geleden in huis hebben gehad weer terug te zien,’ vertelt een pleegmoeder.

Tijdens het lunchprogramma was er een optreden van een Acrogym groep, een verloting en werden er prijzen uitgereikt voor de prachtige kleurplaten die de kinderen vooraf hadden gemaakt.

Tot slot werden drie pleegouders - van elke organisatie één - in het zonnetje gezet. Compleet verrast werden zij toegesproken om hen te bedanken voor hun jarenlange inspanning. De drie pleegouders staan symbool voor alle pleeggezinnen in Overijssel, die zich elke dag weer inzetten om een veilig thuis te bieden aan kwetsbare kinderen en jongeren! Zonder pleegouders... geen pleegzorg!

We kijken terug op een stralende, geslaagde dag die mede mogelijk is gemaakt door onze sponsoren. Waarvoor onze hartelijke dank!

Sponsoren pleegzorgdag

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram