Aanmelden
2929-0909

Nieuwe locatie dichter bij verwijzers

Sinds 1 september heeft Jarabee beschikking over een kantoor in ‘De Noordmolen’ aan de Molenstraat 50 in Enschede, een gebouw van de gemeente Enschede. Doel van dit kantoor is om de toegankelijkheid van Jarabee richting verwijzers te vergroten: iedereen kan binnenwandelen voor advies.

Inhoudelijk advies

Maandag tot en met vrijdag is het mogelijk voor externen om op gezette tijden binnen te lopen voor inhoudelijk advies. Iedere dag wordt het kantoor bemand door een medewerker van Jarabee die zich bezighoudt met de inhoudelijke zorg voor kinderen en jongeren. De aanwezige medewerker beantwoordt de gestelde vragen of zorgt ervoor dat de vragen terechtkomen op de juiste plek binnen Jarabee.

Collegiaal overleg

Naast het aanwezig zijn binnen de gemeente Enschede, kan gebruik worden gemaakt van een collegiaal overleg. Dit houdt in dat een gedragswetenschapper telefonisch een kort en vrijblijvend consult geeft. Wanneer de medewerker op locatie inschat dat een collegiaal overleg wenselijk is, kan hier een beroep op gedaan worden. Op deze manier kan er zo snel mogelijk ingeschat worden welke mogelijke hulpvormen het beste passen bij de vraag van de verwijzer.

Samenwerking

Met de aanwezigheid in kantoorpand ‘De Noordmolen’ vergroot Jarabee haar bereikbaarheid voor verwijzers en samenwerkingspartners. Door kortere lijnen en vrijblijvend overleg, hopen we meer kinderen en jongeren op de juiste plek de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Op maandag, dinsdag en donderdag is er een medewerker van Jarabee aanwezig van 10.00 tot 15.00 en op woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.30.  Kom gerust binnenlopen in het kantoorpand aan 'De Noordmolen' (Molenstraat 50, Enschede) of bel voor een collegiaal overleg naar 0900 – 527 22 33.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram