Aanmelden
1414-0101

KiECON genomineerd voor NIAZ Jaarprijs

KiECON is één van de 47 genomineerden voor de NIAZ Jaarprijs: een prijs voor de zorginstelling die haar zorg het afgelopen jaar het beste heeft verbeterd. Bij KiECON zijn er geen lange wachttijden of dubbeldiagnostiek voor de complexe groep kinderen van 0 tot 7 jaar. Breng vandaag je stem uit, stemmen kan enkel in januari!

Het regionale samenwerkingsverband KiECON, waar Jarabee onderdeel van uitmaakt, bestaat uit acht organisaties. Deze organisaties zoeken al sinds 2015 gezamenlijk naar passende oplossingen voor jonge kinderen met complexe meervoudige ontwikkelingsproblemen. Door gezamenlijk en vroegtijdig de diagnostiek en behandelingen op te pakken wint KiECON aan efficiëntie in het belang van het kind.

Bij KiECON staat een persoonlijke benadering voorop: dit houdt in dat er goed naar ouders/verzorgers wordt geluisterd, zodat zij hun verhaal slechts eenmalig hoeven te vertellen. Vervolgens schakelt KiECON intern met haar partners. Hierdoor heeft in 90% van de cases het kind binnen zes maanden een diagnose en een behandelingsplan gekregen. Lees hier meer resultaten van KiECON.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram