Aanmelden
2424-0808

Kennissessie ‘Samen wijs uit borderline’

Op donderdag 21 september van 16.30 tot 18.00 uur organiseert Jarabee de kennissessie ‘Samen wijs uit borderline’. Deze kennissessie is een kans voor hulpverleners om beter zicht te krijgen op borderlineproblematiek. Omgaan met mensen die borderlinepatiënt zijn, is namelijk ook voor hulpverleners niet altijd gemakkelijk.

Ervaringen uitwisselen

Ervaringsdeskundigen Heleen Eversen en Viola van Rijnsoever geven een presentatie, ze gaan daarna tijdens een workshop met je in gesprek en er is mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. De kennissessie is interessant voor hulp-, en dienstverleners die in hun werk met mensen met borderline te maken krijgen. 'Samen wijs uit borderline’ is gemaakt door mensen die zelf ervaring hebben met borderlineproblematiek, in samenwerking met andragoge Anne Oude Egberink. Bekijk voor meer informatie de website en lees meer over de training.

Aanmelden

Geïnteresseerden zijn op 21 september van 16.30 tot 18.00 uur welkom in het personeelsrestaurant van Jarabee aan de Helene Mercierweg 5 in Hengelo. Aanmelden kan via academie@jarabee.nl . Er is plek voor 10 externe professionals. Vol is vol.

>>> Update 05-09: vanaf heden is aanmelden niet meer mogelijk. De sessie is vol. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram