Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Wijkteams, lokale regisseurs of toegangswerkers, jeugdartsen, huisartsen of medische specialisten kunnen cliënten aanmelden bij Jarabee:

  • per e-mail via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • of voor spoedzorg via telefoonnummer 085 484 62 48

Vragen of advies over aanmeldingen? Telefonisch kun je contact opnemen via 0900 – 527 22 33 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Collegiaal overleg gedragswetenschapper

Vragen of advies nodig over een casus? Behoefte aan collegiaal overleg met een gedragswetenschapper? Dat kan op werkdagen tussen 12.00 uur en 17.00 uur via 0900 - 527 22 33. 

Gecontracteerde zorg Achterhoek

In de Achterhoek bestaat het behandelaanbod van Jarabee uit pleegzorg en gezinshuizen. Dit leveren we in de gemeenten: Aalten, Berkelland, Oost –Gelre en Winterswijk.

Zorg via het Twents Model

Op de volgende pagina's staat het standaard behandelaanbod beschreven. Voor dit behandelaanbod heeft Jarabee een overeenkomst afgesloten met de Twentse gemeenten via het Twents Model. Bekijk hier een uitleg over het Twents Model.

Jarabee streeft er naar samen met het gezin en de regisseur van de gemeente in de afstemmingsfase de doelen en de te behalen resultaten vast te stellen. Samen met het gezin en de regisseur zullen vervolgens afspraken worden gemaakt over de duur van het hulpverleningstraject, de intensiteit van de ingezette interventie en het gebruik van noodzakelijke voorzieningen.

Andere zorgvragen? 

Naast het hieronder beschreven behandelaanbod kunnen we ook maatwerk bieden. Neem daarvoor contact met ons op via 0900 - 527 22 33.

Enkelvoudige diagnostiek of systeemgerichte diagnostiek. Bekijk wat Jarabee kan bieden wanneer niet duidelijk wat er aan de hand is en welke hulp passend is.
Consultatie binnen Jarabee kan variëren van een telefonisch overleg of e-consult tot observatie of een training en voorlichting.
Ambulante spoedhulp thuis, spoedhulp inclusief crisispleegzorg of spoedhulp inclusief 24-uurszorg. Bekijk wat Jarabee kan betekenen.
Bekijk diverse behandelingen: gezinsinterventies, individuele behandeling, onderwijs- en zorgarrangementen, specialistische groep echtscheiding of speltherapie
We helpen jongeren waarbij problemen zich voordoen op meerdere leefgebieden. De problemen staan groei naar volwassenheid en zelfstandigheid in de weg.
Bekijk wat Jarabee kan bieden binnen pleegzorg en gezinshuizen.
Zelfstandigheidstraining, gezinsbehandeling met verblijf of lang verblijf. Bekijk de verschillende mogelijkheden.
Ambulante ondersteuning jonge kind incl. systeemgerichte diagnostiek, dagbehandeling jonge kind of een onderwijs-zorgklas. Bekijk de mogelijkheden voor jonge kinderen.