Aanmelden
FACT Jeugd is een team met verschillende disciplines, zoals een psychiater, GZ-psycholoog, orthopedagoog, systeemtherapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundige,
psychomotorisch therapeut, ervaringsdeskundige, gezinsbehandelaren & social workers.

FACT jeugd biedt behandeling en begeleiding aan jongeren (en hun gezin) tussen 12 en 23 jaar, die in eerdere hulpverlening zijn vastgelopen. Wanneer een jongere wordt aangemeld bij FACT jeugd, gaan twee collega's samen in de casus (shared caseload). Vaak ben je de zoveelste hulpverlener die in het leven van de jongere komt, daarom is het van belang dat je de aansluiting kunt vinden met jongeren. 

Je werkzaamheden

Als stagiaire loop je in het begin mee en maak je kennis met het team, cliënten & werkwijze. Dan zie je dat FACT jeugd samen met de jongere in gesprek gaat en luistert naar gebeurtenissen in het leven, waardoor de jongere niet meer weet hoe verder. Dit kan bij de jongeren thuis zijn, maar dat kan ook op school of werk. Graag zien we bij FACT jeugd dat de jongeren zelfstandig worden, zodat ze een stabiele manier vinden om te wonen, werken & leven. 

Ik wil me aanmelden voor een stage bij Jarabee 

Stuur je brief en CV naar stage@jarabee.nl. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en in welke werksoort en locatie je geïnteresseerd bent (eerste en tweede voorkeur). 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram