Aanmelden
Aan de Dorastraat is plek voor jongeren om te wonen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. We bieden twee behandelingen; zelfstandigheidstraining en gezinsbehandeling.

We werken methodisch. We maken op maat gemaakte plannen met persoonlijke doelen, altijd in samenspraak met de jongere. We hopen zo aan de doelen te werken zodat de jongeren met de gezinsbehandeling met 9 maanden weer thuis kunnen wonen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen; we werken intensief samen met een ambulant hulpverlener die thuis aan de slag gaat met de doelen van ouders, met de gemeente, eventueel voogden en onze gedragswetenschapper. We houden ook de lijntjes kort met school.  

Bij de zelfstandigheidstraining wordt gekeken wat de jongere nodig heeft om, je raadt het al, zelfstandiger te worden. Deze twee behandelingen worden in één huis gegeven, dus je bent werkzaam op beide kanten. Je kunt het zien als 1 huishouden, maar twee verschillende behandelingen. 

De doelgroep is uiteenlopend. Het zijn jongeren die verstandelijk goed mee kunnen komen maar vastlopen op bijvoorbeeld: gedragsproblemen (zowel internaliserend als externaliserend), autisme, borderline, PTSS, hechtingsproblematiek. Op de Dorastraat werken wij oplossingsgericht, we denken niet graag in hokjes maar in mogelijkheden. 

Je werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de 24 uurs zorg, waarbij je o.a. leert hoe je methodisch werkt, oplossingsgericht werkt, intensief samenwerkt met externen en het gezin, je kennis vergaart van verschillende problematieken en wil jij het beste uit jongeren en hun gezinnen halen? Dan is de Dorastraat wellicht een plekje voor jou.  

Ik wil me aanmelden voor een stage bij Jarabee

Stuur je brief en CV naar stage@jarabee.nl. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en in welke werksoort en locatie je geïnteresseerd bent (eerste en tweede voorkeur). 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram