Image is not available
Image is not available
Over Jarabee
Slider

Je kunt bij Jarabee stage lopen. Je krijgt de gelegenheid om, voor je opleiding relevante, werkzaamheden te doen onder verantwoordelijkheid van een gekwalificeerde jeugdzorgprofessional. Jarabee heeft stageplekken voor mbo- en hbo-studenten en één WO-student Gedragswetenschappen.

Het grootste aanbod stageplekken is voor derdejaars hbo-studenten. Voor mbo-studenten zijn enkele plekken en er is 1 stageplaats voor een WO-student pedagogische wetenschappen of psychologie bij de vakgroep Gedragswetenschappen. In principe starten alle stages in september. Er is geen aanbod voor 1e en 2e jaars hbo-studenten en Jarabee heeft geen BBL-plekken.

Studiejaar 2020-2021

Voor het nieuwe studiejaar 2020-2021 bieden wij 13 derdejaars hbo-stagiaires met de studieroute Jeugdzorgwerker een plek. 

Update juni 2020: alle stageplekken voor 2020-2021 zijn ingevuld. Je kunt niet meer solliciteren.

  • 1 stageplaats dagbehandeling jonge kind Almelo
  • 1 stageplaats pleegzorgbegeleiding Almelo

  • 1 stageplaats crisis 24 uurszorg De Mercier te Hengelo
  • 3 stageplaatsen 24 uurszorg met verblijf Enschede en Hengelo
  • 1 stageplaats Onderwijs Jeugdhulp Arrangementen (= binnen het (speciaal) basisonderwijs) (onder voorbehoud)
  • 1 tot 2 stageplaatsen FACT team Almelo/Enschede

Derdejaars stagiaires komen in aanmerking voor een stagevergoeding volgens de CAO Jeugdzorg.  

Leerbedrijf   

Als leerbedrijf voor economisch, administratief en ICT bieden we de volgende stageplaatsen voor mbo-studenten voor het studiejaar 2020-2021: 

  • 1 stageplaats ICT-netwerkbeheerder (let op: niet opengesteld voor sollicitaties)
  • 1 stageplaats medewerker secretariaat en receptie (let op: niet opengesteld voor sollicitaties)

  • 1 stageplaats directiesecretaresse/management assistent (let op: niet opengesteld voor sollicitaties).

Deze stageplaatsen zijn allemaal voor mbo-niveau 4 studenten. sbb beeldmerk erkend leerbedrijf

 

Profiel

Als je durft te leren, fouten durft te maken en durft te reflecteren, enthousiast bent, durft mee te bewegen met de snelle veranderingen in de jeugdzorg en kritisch durft te zijn ben je van harte welkom. Jarabee verwacht van derdejaars hbo-studenten dat ze de studieroute Jeugdzorgwerker volgen. Mocht het aanbod te klein zijn, dan bieden wij ook studenten met andere studieroutes de kans.

Liesbeth
“De variëteit aan producten en met name problematiek maakt dat jij een hele afwisselende stageplek hebt.”
LiesbethStagebegeleider - Team Gedragswetenschappers

Stage-ervaring van Anne

Anne Verhoeckx liep stage in een Onderwijs-zorgklas in Hengelo. Ze vertelt: "Ik wilde graag kinderen met verschillende problematieken begeleiden in hun gedrag op school. Het gaat om kinderen die het moeilijk vinden om mee te doen in het reguliere onderwijs. Ik kreeg de vrijheid om interventies te bedenken..."

Vragen?

Vragen over de stageprocedure of inhoudelijke vragen over de stageplekken kun je richten aan de afdeling P&O. Neem contact met hen op via telefoonnummer (074) 256 19 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld duidelijk waarover je vraag gaat.

Solliciteren?

Heb je belangstelling voor een stageplaats en zoek je een stageplek voor het studiejaar 2020-2021? Stuur dan voor 16 maart 2020 een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in je sollicitatiebrief duidelijk jouw motivatie aan en geef aan in welke werksoort en locatie je geïnteresseerd bent (eerste en tweede voorkeur). Eind maart/begin april vinden de selectiegesprekken plaats met de aspirant stagiaires.