Aanmelden

Overal gaat het mis

Soms gebeuren er dingen waardoor je het allemaal niet meer weet. Dat kan thuis zijn, maar ook op school of op je werk. Hoe ouder je wordt, hoe zelfstandiger je wordt. En soms heb je bij opgroeien hulp nodig om op een stabiele manier te wonen, werken en leven.

Samen met Jarabee bekijk je alle onderdelen in je leven en word je geholpen om uiteindelijk weer zelf het leven aan te kunnen. Het kan zijn dat je hulp krijgt van één hulpverlener bij Jarabee, maar dat kan ook een team zijn.

Heb je op meerdere gebieden problemen?
Problemen kunnen zich voordoen op leefgebieden zoals: de relatiesfeer, wonen, werk/scholing, inkomen, opvoeding/ouderschap, huisvesting, sociaal netwerk, politie/justitie, gezondheid en/of vrijetijdsbesteding. Jarabee heeft meerdere interventies voor jongeren die op deze verschillende gebieden problemen ervaren. Je kunt dan bijvoorbeeld terecht bij FACT.

FACT

Het FACT team zet zich actief in voor jongeren van 12 t/m 23 jaar die voorheen in de hulpverlening zijn vastgelopen en zich afvragen wanneer het weer goed komt. FACT is anders dan gewone hulpverlening. Hulpverleners denken op een actieve en creatieve manier met je mee. Als jij dit wilt, doen ze dit samen met je ouders.

Bel of mail

Neem contact op met FACT via info@factjeugdtwente.nl of bel 0800 - 223 36 60.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram