Aanmelden

Als je op jezelf gaat wonen

Het is nogal wat om op jezelf te gaan wonen. Gelukkig weten we bij Jarabee hoe we je hier het beste op voor kunnen bereiden. Leren in de praktijk is vaak het meest effectief.

Jarabee kan je begeleiden bij het op jezelf wonen. Dat doen we op verschillende manieren. We bieden 24-uurs woonplekken aan waar je tijdelijk kunt wonen als het thuis niet lukt. Hier woon je met een aantal andere jongeren. Doel is je zelfstandigheid te vergroten. Je hebt een mentor die jou en je netwerk begeleidt en je ondersteunt bij jullie vragen. De uitkomst kan zijn dat je weer thuis of op jezelf gaat wonen.

Ook zijn er mogelijkheden om met minder intensieve hulp je zelfredzaamheid te vergroten. Zo kunnen wij bij jou thuis langskomen en je begeleiden bij bijvoorbeeld het omgaan met instanties, financiën, werk/opleiding, contacten aangaan en onderhouden die voor jou en je omgeving belangrijk zijn. Ook kunnen we je hulp bieden bij het vinden van een plek om te wonen.

Afhankelijk van jouw vragen en behoeften stemmen we de juiste hulp af met jou en betrokkenen. Bel voor meer informatie 0900 - 527 22 33.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram