Aanmelden
3030-0101

Tweede bijeenkomst zeggenschap

De eerste bijeenkomst op 18 januari over zeggenschap leverde een mooi gesprek op met onze cliënten. We ontvingen onder andere bruikbare tips voor het anders organiseren van zeggenschap. De tweede bijenkomst organiseren wij in Enschede op 14 februari. Ben je (oud) cliënt of ouder? Meld je dan aan om ook mee te denken.

Denk mee hoe we onze hulp beter kunnen maken

Jarabee hecht er waarde aan dat meer cliënten meedenken over de hulp en begeleiding die Jarabee geeft. Omdat jij ervaringsdeskundige bent kun jij ons het beste vertellen hoe wij onze hulpverlening beter kunnen maken, hoe we zeggenschap het beste vorm kunnen geven en welke thema’s voor cliënten belangrijk zijn om over mee te praten.

Meedenken begint bij het begin

Er zijn al meerdere vormen van zeggenschap georganiseerd binnen Jarabee. Dit willen we aanvullen, zodat alle cliënten van Jarabee vertegenwoordigd zijn. In januari hebben we hier al over gesproken met enkele cliënten. Daar willen we graag een vervolg aan geven op woensdag 14 februari.

Wil jij met ons meedenken? Meld je dan aan en kom 14 februari!

  • 1 avond op 14 februari 19:00-21:00 uur, Velveweg 55 in Enschede
  • alle (oud) cliënten en/of ouders van cliënten zijn welkom
  • aanmelden kan via info@jarabee.nl , graag voor 12 februari 2018
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram