Aanmelden
2525-0404

Training ‘En nu ik!’ van start

De training ‘En nu ik!’ gaat begin mei weer van start in Twente en is voor kinderen en ouder(s) die thuis ruzie, herrie of geweld hebben meegemaakt. Tijdens de training ‘En nu ik!’ kunnen jullie ervaringen delen met andere kinderen/ouders die dit ook meegemaakt hebben.

We gaan tekenen, spelletjes spelen, knutselen en praten over wat er bij jullie thuis goed gaat én over nare dingen die zijn gebeurd. Dat doe je samen met andere kinderen/ouders die dit hebben meegemaakt en met trainers. De trainingen zijn gratis en worden begin mei aangeboden in Almelo, Hengelo en Enschede. Bekijk voor meer informatie de flyer.

Systeemgericht werken

Voor de training ‘En nu ik’ levert Jarabee een kindtrainer en gedragswetenschappelijke ondersteuning, vanuit het systeemgericht werken. Bij Jarabee vinden we het heel belangrijk om systeemgericht te werken, daarmee bedoelen we dat we ons niet alleen op het kind richten, maar op de complete gezinssituatie met alles daar omheen. Door in gesprek te gaan met het hele gezin proberen we te begrijpen waarom het opvoeden en opgroeien lastig is.

Wil je meer weten over systeemgericht werken, bekijk dan dit filmpje.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram