Aanmelden
1010-0404

Tijdelijke werkwijze aanmelden cliënten

In verband met de overgang naar een nieuw registratiesysteem is Jarabee genoodzaakt om de aanmelding van cliënten met ingang van heden tijdelijk handmatig te verwerken.

Hierdoor werkt ook het online aanmeldformulier tijdelijk niet. Om te voorkomen dat er cliënten over het hoofd worden gezien, verzoeken wij verwijzers om voorlopig contact te leggen met het team Aanmelding en Consultatie via welkom@jarabee.nl of telefonisch via 0900 – 527 22 33.

Tijdelijke situatie

Op 16 april gaan wij live met ons nieuwe registratiesysteem en wij verwachten dat we enkele ‘kinderziektes’ tegen gaan komen die voor een tijdelijke achterstand in ons berichtenverkeer zorgen. Voorlopig kunnen wij dus niet voldoen aan de reactietermijn van 5 werkdagen. Bovendien moeten we een inhaalslag maken met de berichten die wij tijdelijk niet hebben kunnen versturen. Wij streven er daarom naar om zo snel mogelijk na livegang de achterstand in het berichtenverkeer te hebben weggewerkt.

We willen er graag voor zorgen dat deze situatie zo min mogelijk de hulpverlening aan onze cliënten in de weg zal staan en hopen op de medewerking van gemeenten, medisch specialisten en andere verwijzers.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram