Aanmelden
0707-0101

Stageplekken voor jeugdhulpverleners

Bij Jarabee houden we rekening met de wensen en talenten van kinderen, maar dat doen we ook met die van nieuwe jeugdhulpverleners die bij ons aan het vak willen snuffelen. Daarom bieden we elk studiejaar stageplekken aan voor mbo- en hbo-studenten en studenten Gedragswetenschappen. Studenten krijgen bij ons de gelegenheid om, voor hun opleiding relevante, werkzaamheden te doen onder verantwoordelijkheid van een gekwalificeerde jeugdzorgprofessional.

Aanbod 2019-2020

Het grootste aanbod stageplekken is voor derdejaars hbo-studenten. Ben je op zoek naar een stageplek in de jeugdhulpverlening voor het nieuwe studiejaar 2019-2020? Bekijk ons aanbod dan snel en oriënteer je op een plek bij onze organisatie.

Wees er snel bij

Geïnteresseerden kunnen voor 1 maart 2019 een mail sturen naar: stage@jarabee.nl. Eind maart/ begin april vinden de selectiegesprekken plaats met de aspirant stagiaires die per september van dit jaar willen starten.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram