Aanmelden
0707-0202

Stageplekken voor aankomend jeugdhulpverleners

Bij Jarabee houden we rekening met de wensen en talenten van kinderen, maar dat doen we ook met die van nieuwe jeugdhulpverleners die bij ons aan het vak willen snuffelen. Daarom bieden we elk studiejaar stageplekken aan voor mbo- en hbo-studenten en één student Gedragswetenschappen. Studenten krijgen bij ons de gelegenheid om, voor hun opleiding relevante, werkzaamheden te doen onder verantwoordelijkheid van een gekwalificeerde jeugdzorgprofessional.

Aanbod 2019

Het grootste aanbod stageplekken is voor derdejaars hbo-studenten, maar voor mbo-studenten en één student Gedragswetenschappen hebben we ook altijd een aantal plekken. Ben je op zoek naar een stageplek in de jeugdhulpverlening vanaf september 2019? Bekijk ons aanbod dan snel en oriënteer je op een plek bij onze organisatie.

Wees er snel bij

We willen je de gelegenheid geven om een goede keuze te maken en hebben daarom onze sollicitatietermijn verlengd tot 31 maart. Geïnteresseerden kunnen voor 31 maart 2018 een mail sturen naar: stage@jarabee.nl. Eind april/ begin mei vinden de selectiegesprekken plaats met de aspirant stagiaires voor september van dit jaar.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram