Aanmelden
0707-0303

Sponsoren gezocht voor verwendag pleeggezinnen

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert Jarabee een verwendag voor alle pleeggezinnen in Twente in familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Om de begroting van deze dag sluitend te krijgen, hebben we echter sponsoren nodig. Maar ook een bijdrage in natura kan heel welkom zijn.

Waarom een verwendag?

In Twente wonen op dit moment 690 kinderen in 603 pleeggezinnen. De pleeggezinnen vangen kinderen op zolang dat nodig is. Pleegouders bieden kinderen een thuis, waar ze kunnen rekenen op zorg, aandacht en een eigen plek. Om hen te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid, organiseert Jarabee een verwendag voor alle pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen van pleegouders in Twente. Daarnaast is de dag bedoeld als ontmoeting van de diverse pleegouders onderling en tussen broertjes en zusjes die soms in verschillende pleeggezinnen wonen.

Tekort aan pleeggezinnen

We zijn erg blij dat zoveel kinderen een fijne plek hebben bij pleegouders. Jarabee wil hen en hun pleegouders in het zonnetje zetten tijdens de verwendag. Maar… er is nog steeds een groot tekort aan pleeggezinnen in Twente. Op dit moment staan er 45 kinderen te wachten op een plek in een gezin. We hopen tijdens de verwendag ook andere bezoekers te interesseren voor pleegzorg. Dit doen we door de verhalen te vertellen van kinderen voor wie we een plek zoeken in Twente.

Help je mee?

Alleen met financiële hulp kunnen we deze dag tot een succes maken. Ook zijn er mogelijkheden om in natura producten aan te bieden. Uiteraard wordt voor een passende tegenprestatie gezorgd. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kan contact worden opgenomen met Daniëlle Hogeman (dhogeman@jarabee.nl).

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram