Aanmelden
2828-0303

Samenwerking Jarabee en FICE

De samenwerking tussen Jarabee en FICE, de internationale netwerkorganisatie van en voor professionals die werken met kinderen en jeugdigen, krijgt in 2017 verder vorm.

arabee vindt het belangrijk om op internationaal niveau de jeugdzorg verder te professionaliseren en van elkaar te leren en onderschrijft dan ook de doelstellingen en missie van FICE. Benieuwd wat FICE precies doet? Bekijk dan dit filmpje.

Uitwisseling Nederland-Finland

Van 8 tot 12 mei is er een uitwisseling tussen Nederlandse en Finse jeugdzorgprofessionals. Marian Oosterbroek, directeur Zorg van Jarabee, doet hieraan mee en brengt met 14 andere deelnemers een bezoek aan Finland. Op vrijdagmiddag 12 mei vertellen de Nederlandse deelnemers aan de uitwisselingsweek samen met de Finse professionals over hun ervaringen en de ideeën die zij hebben opgedaan. De onderwerpen die centraal staan bij de uitwisseling zijn regionaliseren of decentraliseren, financiering, ambulanticering, scholing van professionals en er is aandacht voor best practices en innovatieve methodieken. Lees hier meer informatie over deze bijeenkomst en hoe je je kan aanmelden.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram