Aanmelden
2525-0909

Pleegzorgcampagne finalist Galjaardprijs

De pleegzorgcampagne 'Mag ik bij jou wonen' van Jarabee is één van de vijf finalisten voor de Galjaardprijs 2018. Een prijs voor het beste communicatie-initiatief in de publieke sector. De winnaar wordt bekendgemaakt op 1 november tijdens de Galjaarddag 2018 in Bussum.

In de indrukwekkende campagne brengt Jarabee het tekort aan pleegouders in Twente onder de aandacht. Op een zaterdagmorgen staat Lisa (12) met haar koffertje op het Van Heekplein in Enschede. Haar moeder is verslaafd en vader zit in de gevangenis. Ze houdt een kartonnen bordje omhoog met de tekst: 'Mag ik bij jou wonen?' Mensen reageren geschokt, maar hartverwarmend. Lisa is actrice en woont bij haar ouders in Enschede. Ze wilde meteen meewerken aan het filmpje om pleegouders te vinden.

Stemmen

Er kan vanaf nu gestemd worden op de campage via: www.galjaarddag.nl/stemmen De uitreiking vindt plaats op donderdag 1 november 2018. Midden in de Week van de Pleegzorg. Hoe mooi zou het zijn als we in de Week van de Pleegzorg winnen! Hopelijk levert het ook weer nieuwe pleegouders op!

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram