Aanmelden
0303-0404

Jarabee behaalt Cedeo-keurmerk

Met ingang van 1 april jongstleden mogen alle opleidingen die Jarabee aanbiedt via haar Jarabee Academie het Cedeo-keurmerk dragen. Een Cedeo-erkenning is een bekend keurmerk waarop inkopers van HR-diensten, voor bijvoorbeeld opleidingen, op kunnen vertrouwen.

Cedeo is een onafhankelijke organisatie die een klanttevredenheidsonderzoek heeft uitgevoerd onder deelnemers van de Jarabee Academie in de periode juni tot december 2016. Dit klanttevredenheidsonderzoek leverde een score van 100% tevredenheid op en zit daarmee ruim boven de norm van 80% die Cedeo-hanteert voor afgeven van het keurmerk. "Dit is een behoorlijk unieke prestatie waar Jarabee heel trots op mag zijn", aldus manager Ruud Wink van Cedeo.

Op alle onderzochte items scoorde de Jarabee Academie goed tot heel goed, denk daarbij aan het aanbod van trainingen en workshops, de kwaliteit van de trainers, het trainingsmateriaal, het voor- en natraject, de organisatie en administratie, etc. De erkenning is twee jaar geldig.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram