Aanmelden
2525-0404

Event 'How to survive pleegzorg'

Op 11 mei van 16.30 tot 18.00 uur vindt bij Jarabee het event ‘How tot survive pleegzorg’ plaats. Het event is interessant voor alle professionals en beleidsmedewerkers geïnteresseerd in pleegzorg, 24-uurs zorg of uithuisgeplaatste jongeren.

Tijdens het event krijg je inzicht in de ervaringen en worstelingen waar pleegkinderen tegenaan lopen. Ook is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en in gesprek te gaan met (ex)jongeren uit de pleegzorg.

Het event wordt georganiseerd door verschillende (ex)jongeren uit de pleegzorg, in samenwerking met een regisseur/coach, een jeugdzorgwerker/pedagoog en een studente MWD. Bekijk voor meer informatie hun website. Je wordt op een creatieve manier aan het denken gezet zodat je mee kan denken over manieren om pleegzorg te verbeteren.

Geïnteresseerden zijn op 11 mei van 16.30 tot 18.00 uur welkom aan de Helene Mercierweg 5 in Hengelo. Aanmelden kan via academie@jarabee.nl .

Meer ervaringsverhalen over pleegzorg vind je hier.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram