Aanmelden
2424-0707

Beste werkgevers keurmerk 2017-2018

Jarabee mag in 2017 en 2018 het ‘Beste werkgevers Keurmerk’ dragen. Op basis van de uitkomsten van het medewerkersonderzoek van Effectory, behaalden we de maximale score van drie sterren. En dat levert ons deze eretitel op.

Onze ‘Beste Werkgeversscore’ komt uit op een 7,5. Een mooie score ten opzichte van het landelijk branchegemiddelde* van een 6,7. “Beste werkgever kan niet bestaan, zonder beste medewerkers,” aldus Gitta Griffioen, bestuurder van Jarabee. “Ik ben trots op dit resultaat van onze inspanningen die we dag in, dag uit samen leveren. Alle medewerkers dragen bij aan onze missie: dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Dát is waar we het voor doen.”

Inzicht in de organisatie

Het onderzoek geeft inzicht in de organisatie, vanuit het perspectief van diegenen die daar het meeste over kunnen vertellen: de eigen medewerkers.

Thema Jarabee gemiddelde Landelijk gemiddelde
Bevlogenheid 7,8 7,4
Betrokkenheid 8,3 7,3
Tevredenheid 7,6 7,0

Bovenstaande score zegt iets over de werkbeleving en de inzet van medewerkers. Daarnaast toont het aan hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om te presteren. Het gaat hierbij om vragen als:“Hoe trots ben je op de organisatie?”, “Sta je achter de doelen van de organisatie?”, “Heb je ruimte en kansen om optimaal te presteren?” en “Hoe tevreden ben je over de organisatie?”

GGZ-branche

*Jarabee is vergeleken met het gemiddelde van de GGZ-branche. Onder deze branche vallen alle GGZ-instellingen, jeugdzorginstellingen en RIBW-instellingen. Voor het huidige keurmerk zitten 25 organisaties in de benchmark (13 GGZ, 5 jeugdzorg, 7 RIBW). Van deze 25 instellingen hebben nu 8 een keurmerk ontvangen.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram