Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Bij Jarabee geloven we in innovatie en het up-to-date houden van je vakkennis. We delen onze expertise graag met de professionals waar we mee samen werken. Daarom bieden we trainingen, kennissessies, workshops en e-learnings aan voor leerkrachten, gezinshuisouders, pleegouders en andere professionals die werken met kinderen en jongeren met complexe problematiek. 

Trainingsaanbod 2019

In 2019 bieden we de volgende trainingen aan: 

Zorgen voor getraumatiseerde kinderen

Opvoeden met kennis van trauma vergroot het gevoel van een getraumatiseerd kind dat hij of zij de moeite waard is en vergroot zijn of haar gevoel van veiligheid. 

Voor wie: gezinshuisouders en professionals die pleegouders ondersteunen.
Wanneer: januari (let op: vol) en oktober/november 2019.

Meer informatie

 

Voor pleegouders bieden we een apart scholingsaanbod met workshops, trainingen en e-learnings. 

 

Jarabee Academie

Ons scholingsaanbod voor professionals valt onder het opleidingsaanbod van de Jarabee Academie. Bij de Jarabee Academie bieden we een inspirerende leeromgeving waar professionals zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun professionele ontwikkeling. Daarnaast biedt de Jarabee Academie op regelmatige basis kennissessies aan. Hierin worden onderwerpen behandeld die veel voorkomen in de jeugdzorg. Deze kennissessies zijn toegankelijk voor professionals die in aanraking komen met deze onderwerpen. Hiermee versterken we ons specialisme en dat van anderen.