Image is not available
Image is not available
Over Jarabee
Slider

Zoals we met de wensen en talenten van kinderen rekening houden, doen we dat ook met die van medewerkers. Ontwikkeling en loopbaanplanning vinden we belangrijk. We ondersteunen medewerkers met opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden en we zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om het werk te verbeteren en om nieuwe methodes te ontwikkelen. 

Ontwikkelingsmogelijkheden

Daarnaast geven we de professionele ontwikkelingsmogelijkheden vorm in een innovatieve en inspirerende leeromgeving, namelijk: de Jarabee Academie. In de Academie vinden onze medewerkers alle tools die ze nodig hebben in hun ontwikkeling richting 'de nieuwe jeugdzorgprofessional'. De medewerkers van Jarabee zijn sinds 2013 geregistreerd in het beroepsregister Jeugdzorg. Jaarlijks halen zij accreditatiepunten om hun vakkennis actueel te houden. Arbeidsvoorwaarden en salariëring van Jarabee zijn conform de CAO Jeugdzorg. Daarnaast bieden wij de Meerkeuzeregeling. Daarin kun je een deel van bestaande arbeidsvoorwaarden ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden. Ook heeft Jarabee afspraken met diverse verzekeringsmaatschappijen gemaakt, zodat je daar een collectiviteitskorting kunt krijgen.

BW 3ster

Vacatures 

Vacature contractmanager 

Met enige regelmaat zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers b. Wil je jouw talent op een andere functie inzetten bij Jarabee? Mail dan je open sollicatie en cv naar PenO@jarabee.nl. Na ontvangst onderzoeken we of er geschikte functies zijn die aansluiten bij jouw opleiding, ervaring en achtergrond. We zien je mail graag tegemoet. Wellicht kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen. 

Afstuderen of stage bij Jarabee?

Jarabee biedt studenten de mogelijkheid een afstudeeronderzoek te doen. Hierin werken wij nauw samen met Saxion Hogeschool. Heb je een onderzoeksvraag, mail dan je verzoek naar onze onderzoekscoördinator (stage@jarabee.nl). Houd er rekening mee dat je je  verzoek ruim op tijd doet, zodat we je vraag binnen de organisatie kunnen uitzetten.

Daarnaast bieden we meerdere stageplaatsen. Bekijk de verschillende mogelijkheden

Femke
"Ik voelde mij vanaf dag één helemaal welkom in mijn team! Iedereen heeft mij geholpen en ik mocht altijd alles vragen en zeggen. Ik heb echt de ruimte gekregen om te leren en mijzelf te ontwikkelen tot een beginnend professional."
FemkeStage ervaring - Pleegzorg