Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

'Laat ouders en professionals ervaren wat de JIMaanpak betekent.' Vader Fons is vrijwilliger bij JIMwerkt en is vol lof over de aanpak: 'Stop met praten, start met ervaren. Ik ben blij hoe mijn zoon is geholpen door JIM, die uit ons eigen netwerk komt, en de samenwerking met jullie als professionals.

Het JIMtheater laat mensen voelen hoe deze aanpak werkt.' Jarabee en Schouwburg Hengelo tonen deze voorstelling op donderdag 6 juni. 

JIM theater website1

De voorstelling schetst een duidelijk beeld van het dagelijks werk van JIM en een hulpverlener. Vader Fons: 'Mijn zoon met wie het heel lang niet goed ging, moet eerst een connectie voelen met iemand, voordat hij dingen aanneemt. Bij de reguliere zorg begon die man gelijk te praten over wat hij allemaal verkeerd deed. En ik ging om de week naar zijn school toe en werd als lastige ouder betiteld. Toen zijn opa JIM werd, gingen de deuren open. Dat is toch geweldig! Als je langer ziet dat het niet goed gaat en het lukt iemand anders wel dan ben je blij.'

Voor wie

De voorstelling is de plek voor uitvoerende professionals in de jeugdzorg en gezondheidszorg, beleidsmakers, gemeenteambtenaren en andere geïnteresseerden in de JIM aanpak om inspiratie op te doen en te discussiëren.  

Praktische informatie

De voorstelling is op donderdag 6 juni in Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44. Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Programmering:

14.00 uur:   inloop
14.15 uur:   voorwoord Jarabee en gemeente Hengelo
                   theatervoorstelling door JIMwerkt 
15.45 uur:   oogsten
16.30 uur:   netwerkborrel

Aanmelden

Wil je bij het theater aanwezig zijn? Wees er dan snel bij! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vol = vol. 

Zie jij ook mogelijkheden in de JIM aanpak? En wil je JIM in Twente op de kaart zetten? Of wil je meer informatie over de aanpak? Neem contact op met Jarima ten Brinke, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Robin de Kaste Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.